Over ons

Welkom bij Fancy Palace Rotterdam!

Fancy Palace is de allereerste beautysalon in Nederland (2011 gestart in Rotterdam) voor kinderen en tieners van 4 tot 14 jaar. Deze succesvolle keten is opgericht door Meredith Kerk, met haar liefde voor beauty en kinderen is Fancy Palace een begrip in Nederland geworden als het gaat om kinderentertainment.

De afgelopen 6 jaar ervaring hebben wij vele kinderen en tieners een onvergetelijke dag weten te bezorgen. Wij zijn ook regelmatig in de media te vinden, Algemeen Dagblad, SBS 6 televisie, Kidsweek krant, Jong 010 magazine, RTL 4 & 5 lifestyle Xperience hebben leuke items over ons gemaakt.

Met nog twee andere locaties in Amsterdam en Almere kunnen wij landelijk werken en u ondersteunen om dé perfecte dag voor uw kinderen te organiseren.

Onze locatie is speciaal ingericht voor meiden en vrouwen . Fancy Palace heeft het hele thema doorgevoerd op de locatie om de ruimte af te huren voor bijv. Babyshowers/bridelshowers/womanparty’s.

Fancy Palace heeft een bijzonder concept dat afwijkt van de bestaande beautysalons. Wij richten ons voornamelijk op meiden en vrouwen ! Het gaat om plezier maken in onze Pink party salon.