Over mij

Welkom bij Fancy Palace Weesp!

Mijn naam is  Hillary Bendt en ik ben de eigenaar van Fancy Palace in Weesp.

Fancy Palace is de eerste kinderbeautysalon in Nederland (in 2011 gestart in Rotterdam) en bedacht door Meredith Kerk, mijn nicht. Ik vond het meteen een goed concept, zoiets bestond nog niet in Nederland! Het duurde niet lang of we begonnen ook een Fancy Palace in Amsterdam (2012) en Almere (2013).

Ik ben in Amsterdam met Fancy Palace begonnen, verhuisde daarna naar Almere en vond in coronatijd een geweldige locatie in Weesp.

Vòòrdat ik met Fancy Palace begon was ik 25 jaar  juf in groep 1/2 op meerdere basisscholen in Amsterdam. Ik woon in Amsterdam met man, 3 kinderen en 2 katten. In het begin combineerde ik school en Fancy Palace, maar sinds ik in Weesp zit met én kinderfeestjes én een kinderspeelgoedwinkel ben ik fulltime ondernemer.

Ik ben kritisch op welke verzorgingsproducten geschikt zijn voor kinderen. Ik vind het belangrijk dat alle merken die ik gebruik, zoals zeep, crème, nagellak en make-up vrij zijn van schadelijke stoffen. Daarom kies ik voor Organic, Vegan en Crueltyfree producten: kind, dier -en milieu vriendelijk!

Mijn personeel bestaat uit meisjes vanaf 16 jaar die affiniteit hebben met kinderen en beauty.

 

Fancy Palace heeft een bijzonder concept  dat zich  richt op kinderen en tieners van 4 tot 14 jaar. Het gaat om plezier maken. Met name de beauty behandelingen zijn vooral bedoeld om met vriendinnen tijd te hebben voor haarverzorging, opmaken, nagels lakken; gezellig met elkaar!

Chat openen
1
Meer info?
👋🏾 Hai, kan ik je ergens mee helpen?