Over ons

Welkom bij Fancy Palace Almere!

Ik ben Hillary Bendt en kom uit het onderwijs. Ik sta nog een paar dagen voor een kleuterklas en ben eigenaar van Fancy Palace.

Fancy Palace is de allereerste beautysalon in Nederland (2011 gestart in Rotterdam) voor kinderen en tieners van 4 tot 14 jaar. Deze succesvolle keten is opgericht in 2011, met haar liefde voor beauty en kinderen is Fancy Palace een begrip in Nederland geworden als het gaat om kinderentertainment.

De afgelopen 6 jaar ervaring hebben wij vele kinderen en tieners een onvergetelijke dag weten te bezorgen. Wij zijn ook regelmatig in de media te vinden, Algemeen Dagblad, SBS 6 televisie, Kidsweek krant, Jong 010 magazine, RTL 4 & 5 lifestyle Xperience hebben leuke items over ons gemaakt.

Met onze  locaties kunnen we u ondersteunen om dé perfecte dag voor uw kinderen te organiseren.

Dagelijks kunt u voor groepen van 5 tot 10 personen leuke originele beauty feestjes, arrangementen en workshops reserveren. Hierbij kunt u denken aan een Spa feestje, Prinsessen-Royal-feestje, Beauty-vip-feestje, Topmodel feestje. Dit is maar een kleine greep uit onze feestjes. Wij denken graag met u mee om het perfecte feestje te organiseren. Elke weekend (zaterdag & zondag) en dagelijks in de schoolvakanties kunt u ook vanaf 2 persoon beauty behandelingen of arrangementen reserveren.

Onze locatie is speciaal ingericht voor kinderen en tieners. Fancy Palace heeft het hele thema doorgevoerd op de locatie. In deze prettige en kleurrijke omgeving worden de kinderen verwend en in de watten gelegd als een prinses in een beautypaleis. De kinderen mogen hun wensen doorgeven en wij zullen hier uiteraard rekening mee houden. Wij zijn tevreden als u en de kinderen tevreden naar huis gaan.

Wij werken met hoogwaardige natuurlijke producten die geschikt zijn voor kinderen. Bij Fancy Palace werken alle collega’s volgens strikte normen en regels om de kinderen in een veilige omgeving een fijne dag te bezorgen. Let wel op, het is zeker niet de bedoeling om van jonge kinderen modepopjes te maken. om op een verantwoorde manier met huid- en haarverzorging om te gaan.

Fancy Palace heeft een bijzonder concept dat afwijkt van de bestaande beautysalons. Wij richten ons voornamelijk op kinderen en tieners van 4 tot 13 jaar. Het gaat om plezier maken. Met name de beautybehandelingen zijn bedoeld om met vriendinnen gezellig te verkleden, op te maken, nagels te lakken etc.